5 de març 2012

Una admiradora fotografa

He encontrado por internet una fotografa que ha retratado a mi persona mientras hacía los circulos, me han parecido unas fotos fantàsticas y os pongo el link aquí para que las podais contemplar.
http://www.flickr.com/photos/estrellaesteve/6830485453/?reg=1&src=comment

http://www.estrellaesteve.com/es/2012/02/y-a-la-tercera-semana/

1 comentari:

Estrella ha dit...

Hola, sóc l'extranya admiradora.
Abans de res perdona el malentés; perquè d'això es tracta. A continuació et faig allò que en diuen un "corta y pega" de la resposta que en deixat en flickr i de retruc en el meu blog on surt la fotografia.Hola quan he llegit això de la "gilipollez" jo he estat la primera sorpresa, el motiu és que no associava amb mi mateixa aquesta referida al que tu estaves. Errors de redactat, imperdonables errors de redactat, la "gilipollez" per a mi eren i son el "jardincitos zen" en plan "¿qué li regalo al tiet per nadal?". Això que tu fas és una altra historia que mai qualificaria de gilipollez. Perdona si t'ha molestat, realment tens tota la raó. El que fa una coma. En fi que espero que aquest mal començament no tingui major transcendència per cert, aquesta fotografia anava lligada a un post
www.estrellaesteve.com/es/2012/02/y-a-la-terc era-semana/
Et torno a dir que sento el malentés, si torno a coincidir amb tu en la platja vindré a saludar-te, si no em mosssegues.


¡Ah! per cert jo també vaig anar a la Massana,